Volgers

donderdag 31 maart 2022

Voor jou

Hoi hoi,

en jawel deze kaart is gisteravond nog gemaakt, er kwam iets op tv wat manlief graag zag en ik niet, dus ik stuurde mezelf naar boven, en warempel kwam deze kaart uit mijn handen. Officieel 3de creatie tijdens de verhuis, 2 voor een DT en deze lekker zomaar zelf.

Gemaakt voor iemand die vandaag ook jarig is en door haar ben ik verslaafd geraakt met deze hobby dus een kaart van mijn hand naar haar was wel mooi en voor de challenge: door het lint, wat loopt bij 4 season challenge.


Ik heb hiervoor een dutch doobadoo mal 470.713.846 gebruikt met de harten en dsp van Craft Sensations Creative paper collection.


Paperclipje om de kaart te sluiten, voor jou is een mal van Crealies.


Klein satijnen strikje bij de bosje bloemen.




Hartelijk gefeliciteerd is een stans van Craft Emotions, heb hem nog even gemat, anders zag je het niet zo goed.


Afbeelding is van Noor!Design  dacht ik, ook hier een satijnen strik gemaakt om de grote bos bloemen.


Deze stickertjes komen ook uit deze blok.


Morgen gauw deze kaart posten, en mag ik weer aan het werk, manlief wel een volle week vrij.

En vandaag vielen er weer 2 kaartjes in de brievenbus en wel van Cindy en Anita, wat zijn ze mooi, heb al zoveel verschillende gehad. Alweer zei mijn man hihihi, ook internet?  Yep zei ik, leuk toch, jazeker zei hij. Dank jullie wel ze staan te pronken bij de rest op tafel.


Vandaag weer veel gedaan, 2x naar de stort geweest, want we kwamen ook veel stenen tegen in de tuin die nergens bij hoorden, plus vloerbedekking wat hier en uit ons oude huis uit de garage kwam, we zeiden dat gaan we eerst opruimen. We hebben gelijk wat grote struiken gesnoeid, want alles was nogal verwilderd, en nu we toch een aanhanger hadden pakten we even door.

Ook was er iemand geweest voor de vloerverwarming want die ging maar niet aan, gelukkig niks geks aan de hand, bleek dat de stroom even uit geweest was en dat dat de storing was.
Kunstgras zijn we ook nog gaan halen voor op het balkon bij onze dochter, dus dat ligt er nu ook in, vanavond is onze vloerkleed binnen gekomen en die ligt er nu, en dat ziet er ook heel gezellig uit.
De hond die wilt snachts niet mee met ons gaan slapen, we merken dat hij nog niet gewend is, maar gelukkig slaapt hij nu wel wat beter, de 2de nacht spookte hij heel erg en ik sliep onrustig, maar ook dit gaat nu beter. Als we geluk hebben bellen ze volgende week voor de gordijnen en hebben we niet zo'n inkijk meer.

Vrijdag om 08:00 uur is het een inspectie rondje door ons oude huis en om 09:00 uur moeten we naar de notaris...
We zijn echt zoveel lange dagen al bezig, de tijd vliegt gewoon,

Maar ik ga stoppen anders wordt het bericht wel erg lang...

Fijne dag vandaag,

groetjes, 

Elly

fb pagina:






dinsdag 29 maart 2022

Update verhuizing

Hoi hoi,

even een update vanuit hier,

de verhuizing van afgelopen zaterdag was echt voorspoedig verlopen, heel ons gezin hielp mee en de broer van mijn man.

We waren zo rond 11 uur helemaal over en werden er al spulletjes op zn plaats gezet. En wat hadden we weer super goed weer, we hebben zelfs buiten gegeten met zn allen. Smiddags zijn mijn man en ik zelf verder gegaan met ruimen en alles een plaatsje verder te geven, ondertussen deed de jongste dochter met haar vriend haar kamer, dus savonds sliep iedereen zowieso goed, en we hadden ook zeer goed geslapen.

De 2de nacht sliep ik erg onrustig en een rare droom gehad, ook de hond was erg onrustig, het heeft allemaal zn tijd ook nodig.

Het oude huis had ik maandag ook gepoetst en daar de deur gesloten, maar toen ik in de auto stapte viel me dat enorm zwaar, ben toen bij mijn vriendin gestopt en daar een kopje thee gedronken, ze woont net om het hoekje hier.


Echt de allerlaatste keer...kadootje met de blokkalender staat klaar voor de nieuwe bewoners.
Vrijdag is de sleuteloverdracht en moeten we naar de notaris.


Afsluiten op naar een nieuw avontuur, na 36 jaar hier gewoond te hebben.

De buurvrouw riep ons nog..ze had een presentje:


Ze weet dat ik sleutelhangers spaar, en deze vond ze zo toepasselijk met die sleutel eraan, heeft ze bij de Efteling gekocht, ik vond hem echt zo mooi!! Ze zei op naar iets nieuws, kun je je deur daar openen, ik zei dat ga ik doen, maar of tie past hahaha.


En nee die past niet (grapje), zelf moet ik ook nog iets gaan afgeven, maar daar moet ik nog voor op pad.
We zijn nog allemaal zo druk bezig, een lampje hier, rolgordijnen in de bijkeuken en keuken gekocht en opgehangen, want de zon staat daar echt pal op en het staat gelijk een stuk huiselijker.
Steeds meer wordt het aangekleed.

Hobbyen, ergens kom ik er niet echt aan toe of heb ik er zin in...heb alwel iets klaar liggen op mijn bureau een DT werkje..moet nog kijken of ik hem wel af vind.
Maar het weer is buiten ook zo fijn dat we natuurlijk liever buiten zijn dan.


Maandagmiddag konden we weer heerlijk buiten zitten, hier zie een stuk van onze tuin, daar valt ook nog heel veel aan te doen..maar hoe of wat weten we nog niet.
De hond gaat ook telkens dat zand in wat niet mag en hij thuis nooit deed, maar hij ruikt hier zoveel, zijn ook veel katten..en hij is doof, dus je moet er iedere achterop, ach misschien doet hij het volgende week al niet meer. We zeiden tegen elkaar het is net of we op vakantie zijn. Het besef is er nog niet echt dat het voorgoed is denk.

Ik vind het ook zo fijn dat de wasmachine beneden staat, en de was gelijk naar buiten kan, en met deze zon gelijk nog droog ook, wat een luxe.

En we kregen een prachtige kaart van Ans binnen, zo lief met onze Gizmo erop, echt geweldig.
Dank je wel bij deze nog een keer Ans.
En mocht ik je kaart nog niet hebben laten zien, zeg het me, want veel gaat nog langs me heen.




Vandaag willen we spullen gaan sorteren die naar de stort mogen woensdag, want we hebben wat dozen en plastic, en veel wat we echt niet meer willen, dan gelijk doorpakken, we zijn beiden deze week vrij.

Vele groetjes,

Elly

fb pagina:

 

maandag 28 maart 2022

Blokkalender

Goedemorgen,

voor de nieuwe bewoners van ons huis heb ik een blok kalender gemaakt.

 


Design papier is van de Action, heb het in een stoere variant gemaakt.
Vond het moeilijk om hem niet verder aan te kleden, ken hun verders niet en deze houtstructuur papier vond ik wel wat passen.
De datum 1 april is de datum dat hun de sleutel van ons huis krijgen.




In het schuifje heb ik een briefje gedaan met persoonlijke tekst erop, en wilde ik hierin ook een sleutel van de voordeur indoen.



Dit ga ik dan wegzetten op onze bar...nou hun bar dan, en met een kadootje erbij voor hun zoontje, gewoon omdat we dat leuk vinden en hun welkom te heten hier in hun huis.

Is een rugzakje geworden, kan een pyjama in ofzo, ik wist dat hun zoontje een oceaan kamer zou krijgen, dus vond dit wel grappig.



Ik wens jullie een fijne dag en een mooi weekend toe.

Groetjes,

Elly

fb pagina:











woensdag 23 maart 2022

Milka doosje

Hoi hoi,



Vorige maand was er in de mutsencluppie de live over deze Milka verpakking. En dit is tevens ook mijn allerlaatste creatie die nog in de wacht stond van wat ik had voorgewerkt toen ik nog bij hun in de DT groep zat. Daar er zoveel jarigen tussendoor zaten heb ik deze verder naar achteren geschoven, want ik doe toch niet mee met de challenge.



Ik had wat ouder papier gebruikt van Craft Sensations uit verschillende blokken:
And they lived happily ever after en Sweet  Dreams.




De vlinders en de bloemen komen ook uit het dsp.
Enjoy the day is een stempel van Craft Emotions. Ook deze label was te vinden bij het blok.





All for you..deze letters zijn van Craft Emotions, slaat op de lekkere reep wat erin zit.



Op de Milka repen staan tegenwoordig ook van die mooie teksten op, voor elke gelegenheid is er wel eentje te vinden.



Birthday Wishes is een stempel van Ali.
En op het andere kaart genoeg ruimte om wat persoonlijks te schrijven.

p.s ik zag dat velen al gereageerd had, deze post was per ongeluk verkeerd ingepland geweest, dus vandaar dat hij vandaag er weer op staat wat dan ook de bedoeling was. Jullie reacties had ik nog niet kunnen lezen, ga ik nu dus doen.


Groetjes,

Elly

fb pagina:

zondag 20 maart 2022

Samen verven

Hoi hoi,

gisteren heb ik samen met de jongste haar slaapkamer geverfd, en wel een heel apart kleurtje.

Ik zou dat nooit gekozen hebben, maar vandaag bij daglicht zag het er wel mooi fris uit, en denk als alle meubels en haar inbetweens hangen dat het er dan wel mooi uit gaat zien.


Vieze vingers gehaald hihi, ik deed voor haar de randjes en kantjes zodat zij met de roller mij achterop kon komen. In het begin dachten we waar zijn we mee bezig en gaat dit wel mooi worden, zij had het nog nooit gedaan. Het was ook ontzettend zwaar werk, en ze dacht we krijgen dit niet klaar op 1 dag. Maar na anderhalf muur gedaan te hebben kregen we meer energie en zag het steeds mooier.





Ze kreeg het er heel warm van, goede sport zei ze voor je armen. Het sporten zelf lukte haar deze week niet zo best...werd erg moe, waarschijnlijk van de corona en ze was hier ook best gestrest over.
Maar het was gelukt en het ziet er erg leuk uit.


Savonds ging manlief het bad in in het nieuwe huis, ik was meegegaan en zei ik duik even de hobbykamer in, dit was vreemd. Wist gewoon niet waar mee te beginnen...alsof ik voor het eerst wat deed, nou ja dat was dan ook wel, maar de feeling was wel helemaal weg.
En ik voelde hoe moe ik was en ging alvast terug naar huis.
Ook onze dochter ging het bad in, was heel relaxed zei ze, en superstil in huis.


Ook vielen er weer kaarten in de bus, van Daphne, de linkse. En werd er aangebeld vrijdagavond, stond er een buurvrouw van een paar huizen verderop aan de deur, met een welkomst bloemetje en een kaart.
Superlief.

Vandaag heb ik een beetje aangerommeld in huis, alleen smiddags, Megan ging de deuren verder aflakken en tegen het eind ging ik nog even de hobbykamer terug in, had vandaag echt een dip, moe, alles wat teveel...aankomende week zijn we weer gewoon aan het werk, en zaterdag gaan we over, en dan slapen we in het huis. Dus nog erg druk in mijn hoofd.

Maar mijn allereerste creatie is wel gemaakt, voor een DT groep, dus die zien jullie nog wel verschijnen over een tijdje.  Ben ik tevreden, hmm het gaat.

Wens jullie een fijne avond,

groetjes Elly





 

zaterdag 19 maart 2022

Hobbykamer!

 Goedemorgen,

hier even een snel berichtje, voordat we weer richting ons huis gaan.

Mijn hobbykamer is af en echt alles op zn plek, er is zelfs sinds eergisteren een andere pallaxkast bijgekomen die ik 2de hands had gekocht en ben er echt superblij mee, alleen een klein minpuntje hij is niet zo mooi wit als de rest.


En door die nieuwe lampen is deze ruimte zo mooi licht en zelfs open geworden, want het was echt een donker hokje. Onder het raam kon ik niet zitten want die is maar ongeveer 76 cm breed dat inhammetje.
Daar aan het uiteindje zie je dan die kallax kast met 16 vakken.


Een bureaublad van 3 meter!


Deze staat een beetje voor de schuifdeurtjes, maar die is nog breed genoeg om erin en erbij te kunnen, daarachter staat mijn naaimachines enzo, dus ook echt alleen dat, geen andere opslag.


Dit is dat inhammetje, maar deze kast (geen kallax) past er precies tussen, hier staan al mijn stempels in mandjes. En het verrijdbaar karretje staat zo ook niet constant in de weg zoals hij bij mij op zolder wel altijd stond.
Links ladekast, heel ideaal,helaas 2 kleuren door elkaar, maar wilde hem echt nog terug hebben staan.


Ook hier heb ik een opslag en daar paste deze bruine kallax mooi in, kreeg dat net voor elkaar, achter die kast had ik nog veel meer ruimte en ernaast ook, maar ik heb en wil daar niks achter gaan verstoppen, vind het wel leuk staan zo, misschien als ik een kallax 4 bloks in het wit tegenkomen dan verruil ik hem.


Ik word echt zo blij hiervan, bovenop staat een hele zware plastic box of hoe noem je dit, ooit eens opgehaald bij een winkelier waar 30x30 vellen goed in passen. Heb hem deze keer andersom gezet, omdat hij nu zo hoog staat.


De andere kant, en ik zeg je niet alle schuifjes daar zijn nog gevuld ook onder mijn bureau niet...oh wat een luxe. Mijn foto studiootje daar had ik nu geen leuke plaats voor, en bedacht hem om hem daar bovenop te plaatsen, nu alleen nog een opklaptrapje, maar die staat nog in ons eigen huis, dan kan ik er beter bij.


Al mijn inkten, hier lijkt het klein en op mijn oude bureau stond het overvol. het gaat echt fijn worden o hier te hobbyen. Ik probeer dat misschien zondag eens te doen of vlgd week.
Mijn handen moeten rust hebben, ze zijn pijnlijk van al het zware en ook het poetswerk wat we hadden.



Dit stoeltje is al een oudje, handig voor als mijn vriendin ook eens komt hobbyen, en dat gaat zeker een keer gebeuren. En voor mijn bureau wil ik nog een paneel hebben om mijn bakjes en andere dingentjes op te kunnen hangen, deze kun je kant en klaar kopen bij de Ikea, maar dan heb ik veel nodig. 
Ga het deze keer halen bij een bouwmarkt en deze dan nog wit verven.


Die rode tas links, daar zitten ook mijn creaties nog in en ook in die gele mand..deze moeten nog een plaatje krijgen, oja en in die grote schap, daar staat ook een doos met vele creaties van mij.


En dan de geweldige lampen, wel 3 stuks! Zijn hele mooi, platte en zeer lichtgewicht met helder licht.
Als ik mijn daglicht lamp aanzet, verdwijnt die gewoon, dus ik hoef die vlgs mij nog niet eens aan te zetten, maar dat zal ik nog gaan ervaren.
Deze foto's zijn gisteravond nog gemaakt, manlief is ondertussen al vertrokken naar het andere huis, ik was op de was aan het wachten dat hij klaar is, kan ik hem ophangen en ook die kant uitkomen.

Vandaag ga ik met onze jongste dochter die nog thuis woont, haar kamer de muren verver, ik de kantjes en zij met de roller. De kozijnen en deuren had ze al gedaan. Spannend vind ze het. Dan kan ze in de avonden de vloer gaan reinigen en haar spullen ook die kant gaan opbrengen, want vlgd week dan gaan we er slapen.

Ik wens jullie een fijne dag, het zonnetje schijnt dus dat hebben we al verdiend weer.

En gister viel er een kaartje in de bus van Daphne, dank je wel, en een buurvrouw van tegenover stond voor de deur met een bosje bloemen. Deze foto volgt nog.

Groetjes,

Elly

fb pagina: