Volgers

woensdag 3 augustus 2022

Planner-tag

Hoi,

laatst had ik de leuke gnomes van Dutch Doobadoo 470.784.143 gekocht en heb hem op deze creatie verwerkt. Ik kon ze niet weerstaan.


Als basis deze planner/tag mal van Dutch Doobadoo 470.784.080. (tag album).
En met het dsp van Craft OClock Christmas Time CC-ZS-CT-41. Ik ben niet van de traditionele kleuren, maar dit dsp is zo geweldig mooi.
 


Schattige kerstbal met een muisje. deze is van Yvonne Creations YCD10253, en vind je in de uitverkoophoek.
Op het mutsje heb ik Prills geplakt. Van die hele kleine balletjes, ze zijn er in heleboel verschillende kleurtjes.


Elementen uit het dsp geknipt, er is op dit papier ook zoveel te zien, dus maakt het ook mooi welk je uitknipt of hoe. Heb ik de bessentakjes van Marianne Design LR0769 extra uitgestanst en een bloemetje van 49 and Market, ook deze zijn er in verschillende kleurtjes en in dit setje zitten verschillende maten in.


Hier zie je zonder de tag.


En hier de tag met de leuke gnome.
Het donzige wat je ziet, daar heb ik afzuigkap filter voor gebruikt je kan het natuurlijk ook met watjes doen, wat je maar voor handen heb, of met structuurpasta. En wat je zelf mooi en fijn vindt. 


En hier de achterzijde.


De X is ook een nieuwe mal van Dutch Doobadoo 470.784.145.
De kerstbal met strik uit het dsp geknipt.


MAS zijn letters van Joy!Crafts 6002/1559.


En hier onderin ook een gnome uit laten komen, zoals je ziet hoeven ze ook niet helemaal compleet en geeft dit ook een erg leuk effect.

Hoop jullie geïnspireerd te hebben, kerst gaat na de zomer al volop gestart worden, of velen zijn al bezig....ik had al willen starten, maar ik begin telkens weer met wat anders hihihi, wat ik dan toch weer leuker vind om te doen.
Deze week is CreaBri nog open en daarna ook 2 weken dicht, dus zou je de gnomes willen ga nog snel zou ik zeggen morgen en vrijdag of zaterdag...of bestellen natuurlijk dat kan altijd.

Wanneer deze online gaat zijn we eventjes onderweg naar Brussel, om 4 uur liep de wekker af, om om half 5 de oudste dochter op te halen en dan met zn allen onze jongste dochter met haar vriend uit te zwaaien. Die gaan voor 4 maanden op reis naar Mexico,  Guatemala, Belize, Columbia, Panama en Costa Rico.
Je mag gerust weten dat ik dit ontzettend spannend vind en denk dat ik het niet droog houdt...met dit intikken denk ik al, jeetje het is al zover, ze hadden er zolang naar uitgekeken en nu is daar het moment.

Groetjes,

Elly

p.s er was iets fout gegaan...zag dat hij niet om 7 uur online ging maar een verkeerde ingepland, ben nu net inmiddels wel weer thuis...een leeg huis, zo voelt het..
 
fb pagina;

fb pagina:


14 opmerkingen:

  1. Het uitzwaaien dat valt niet mee en tranen zullen zeker vloeien, je ben blij voor hun dat ze iets fantastisch gaan mee maken, maar je hart is zwaar. En voor je weet zijn ze weer terug :) Je maakte weer een super leuke kaart et die schattige gnomes, mooi papier en veel leuke details Elly. liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Elly, je hebt er weer iets prachtigs van gemaakt! Wat is er veel te zien op je mooie kaart, hele fijne materialen heb je gebruikt ook.
    En sterkte...
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele mooie creatie Elly. En het zeker stil zijn zo in huis.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtige creatie en wat een leuke gnomes. Ik snap dat je het spannend vindt dat ze zo lang op vakantie zijn. Alles komt goed en de tijd vliegt hoop ik voor je!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat heb je toch zomaar een ontzettende mooie creatie omheen gemaakt, om die leuke Gnoomes die je afgelopen week liet zien.
    Heel erg mooi en het model is echt super leuk.
    Ach, bah, wat een reislustige kinderen toch. Ze houden toch helemaal geen rekening met ons moeders hè 😅. Wij hebben hier ook zo'n zoon.
    Maar stiekem geniet ik er ook van, want als ze terug zijn hebben ze herinneringen gemaakt die ze nooit meer afgenomen kunnen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kerstcreatie Elly en ik snap dat je een knoop in je maag hebt. Al dat verre reizen, mijn dochters ook altijd en zo lang steeds. Ik snap dat het een hele mooie ervaring is maar ik was altijd blij als ze weer veilig en wel in Nederland waren.
    Sterkte.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohhhhh, wat gaaf!! Zo leuk die gnomes en wat een mooie details allemaal op je Planner tag!
    En ja, dat lijkt me ook best spannend!. Ik vond het al spannend dat onze dochter met haar man 17 dagen gingen toeren door Europa... kun je nagaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig mooie creatie maakte je met de knappe gnomes,leuk om ze nu terug te zien op je creatie,wat een mooi papier is dit zeg….je hebt jezelf weer overtroffen,hoe bestaat het?! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oja ik zag de foto’s gisteren op Facebook en moest ook even slikken…..valt niet mee om moeder te zijn hè? xx

      Verwijderen
  9. Prachtig deze creatie, Elly!
    Dat is inderdaad wel even slikken als je kinderen zolang zover weggaan, maar gelukkig, er is internet!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Weer een prachtige creatie en wat leuk die baard van de gnome!
    Vier maanden is inderdaad wel lang maar gelukkig kun je tegenwoordig wel makkelijk contact houden met je dochter!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dank jullie wel allemaal.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Och deze blogpost heb ik gemist en je hebt een pracht creatie voor de planner gemaakt.
    Wat een super mooie reis maken je dochter en vriend en deze 4 maanden gaan snel voorbij hoor.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen