Volgers

woensdag 19 december 2018

Muisjes...

Goedemorgen lieve bloggers…

Vandaag 2 pagina's voor in mijn art journal, ik heb deze gemaakt op een workshop in Sprang Capelle bij Jolanda de Ronde Schalken.

We gingen echt kliederen...hihi ik en kliederen, er werd al gezegd, je hoeft je handen niet iedere keer schoon te maken (ik dus wel :) )
Acrylverf op een gelliplate.

Dit is mijn resultaat:


Ben er zo blij mee, kan er naar bljiven kijken. Maar toen ik ermee begon, had ik echt zoiets, dit is niks voor mij en hoe kan hier nog wat moois uitkomen, want ik deed eerst de verkeerde volgorde..of liet het te lang drogen..maar was gelukkig niet de enigste.


Dit waren al mijn pagina's die ik gemaakt heb..de 2 onderste rechts zijn het geworden en die er net boven ligt dan zijn de rondjes geworden waar de muisjes opstaat.


Het is nu al totaal anders geworden..alle witte vlekken zijn opgevuld met distress inkt in dezelfde kleur als het acrylverf..en toen zag ik hee dit gaat wel heel erg mooi worden.


Allelei stempels erop, en met gesso wat accenten aangebracht.
De buitenranden met een crayon gedaan. Werkt ook heel prettig.
Ik wil het eerst met een vetkrijt nog proberen en werkt het niet dan staat crayon nog op mijn verlanglijstje.De rondjes en de muisjes zijn rondom aangezet met een aquarel potlood zwart en met een kwastje vervaagd, zo krijg je een mooie schaduw.

En rondom die cirkel heb ik tekst geschreven met een witte gelpen, zo heb je een leuke doodlerandje.
Dit had Jolanda ons getipt, schrijf er gewoon wat aan elkaar en met lussen, want je hoeft het niet te kunnen lezen. En idd het is zo leuk geworden.


Het was een super leuke en leerzame dag, ook goed verzorgd daar in Sprang Capelle bij Scraphead, ik kom er zeer zeker weer terug.

Groetjes,

Elly

fb pagina: CreaEl

4 opmerkingen:

 1. Super leuke pagina's. En dat handen schoonmaken herken ik wel hihi...
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Caroline. Ja gelukkig niet de enigste hahaha.
   Groetjes Elly

   Verwijderen
 2. Wauw gaaf Elly

  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen