Volgers

zondag 14 augustus 2022

Uitvouwdoosje

Goedemorgen,

vandaag een doosje wat ik laat zien wat ik gemaakt voor de challenge bij Hobbyshop Veldmaat.

Afgelopen dinsdag ging Renate hiermee live, ik had deze al eens eerder gemaakt samen met haar, maar hij is zo leuk dat ik nog een uitvoering ging maken. Het is heel warm, maar ik heb ineens deze week vrij veel gemaakt, op mijn hobbykamer is het niet warm, daar komt helemaal geen zon, dus is het best te doen. Alleen later op de avond soms niet, maar ja dan kijken we tv in onze koele woonkamer.

Manlief is nu bezig een gleuf te graven tegen het huis aan, hij is een stroomkabel aan het leggen om elektrisch te kunnen gaan koken, en legt een brede koker erin zodat er altijd meerdere kabels doorheen getrokken kunnen worden. En de afgelopen 4 dagen is hij elke ochtend bezig geweest om een flinke boomstronk uit te grond te halen, stond hierbij wel in de schaduw van het tuinhuisje. Maar om 12 uur stopte hij dan ook echt.

Maar nu eerst het doosje en daarna zal ik foto's laten zien van die stronk.


Tekst had ik eens toegestuurd gekregen van een fb vriendin. En alle elementen zijn van Craft OClock en van het dsp zelf. het dsp is van Craft Emotions. En wat takjes/sprietjes van CE.
Binnenkant van het dekseltje ook even opgepimpt.
Die mini bloemetjes op het dsp is van Craft Sensations.


In het doosje ligt een klein kaartje.


Onder het kaartje een zakje met een heerlijk ruikende Amber zeepje.
Hoe leuk is dit om het zo kado te geven of te krijgen?


En het bodem van het doosje is ook voorzien van mooi dsp met een extra vlinder.Het kaartje heeft een lieflijk schuifbandje ofwel bellyband.


En hier de binnenzijde van het kaartje, waar je nog wat kunt opschrijven.
Echt een flinke klus, je ziet ook gelijk dat deze kant van het tuinhuisje niet geverfd is. Ik kon daar nooit bij..het zand lag er hoog ook, daar is ook veel vanaf gegaan. En lag hier alle tuinafval, van alle planten en struiken die er uit de tuin gekomen zijn, dit is afgelopen maandag naar de stort afgevoerd.
En daardoor dus ruimte gekomen om die stam aan te pakken. Morgen krijgt hij van iemand een kettingzaag te leen en gaat het helemaal kort.

Zo zie je maar we hebben (mijn man vooral) gewoon veel te doen. Ik ruim naderhand alles op of geef een extra handje en vooral ik zorg dat hij op tijd even gaat zitten en genoeg drinkt tussendoor.

En onze oude hond liet ons gisteravond flink schrikken, liep ineens mak, manief kwam dragend met hem thuis, daarna leek hij krampen te hebben, reageerde ook weinig..zn poot bekeken zagen we niks..lampje erbij nog niks. Ik vertrouwd het niet..weer pootje onderzocht..en ineens zag ik een angel zitten, deze verwijderd en 3 kwartier later kon hij weer wat lopen, pfff, vanmorgen ging het hem weer goed. En onze dochter staat helaas nog aan de diarree, zijn nu onderweg naar de jungle, dus contact zal er even niet zijn voor een paar dgn, plus wat een vette pech...wordt ze nog eens ongesteld...dus gezocht naar extra voorzieningen...en had warmte uitslag, nou jullie raden het al hoe ik wakker werd vanmorgen zeer gespannen.

Ik wens jullie een fijne zondag, ik zei eerst ik ben niet veel in blogland, maar hihi ben er wel. Is nu ook lekker koel in de keuken terwijl ik dit bericht aanmaak.

Groetjes,

Elly 

fb pagina:
12 opmerkingen:

 1. Weer superrr mooi gemaakt Elly
  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gemaakt. Wat een klus waar jullie mee bezig zijn geweest. Maar goed dat je nog extra goed naar jullie hond hebt gekeken en die angel vond. Hopelijk voelt je dochter zich snel weer wat beter.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat 'n bericht weer Elly! Veel nieuws,
  maar ook narigheid. 😟 Hopelijk gaat dat allemaal weer goed komen! De hond is in ieder geval alweer wat opgeknapt. En wat heb je een Handyman in huis! Fijn hoor, dan kun je veel zelf doen! De boom is een flinke klus geweest...
  Je hebt een prachtig cadeaudoosje gemaakt Elly, heel mooi gedaan! En de tekst vind ik zo gaaf!
  Nog een fijne vakantie gewenst.
  GROET, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend doosje Elly. Tot in de puntjes verzorgd. Zeker leuk om cadeau te geven of te krijgen. Fijn dat jullie samen zo handig zijn , zeker bij een verhuizing. Het wordt natuurlijk steeds meer naar jullie zin. Hopelijk knapt je dochter snel op en goed dat je bleef kijken naar wat je hond mankeerde. Zo vond je toch het euvel.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtig doosje Elly. Fijn dat je nieuwe hobbykamer wat koeler is. Kan je lekker kaarten maken, haha.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi doosje Elly,en jemig wat een werk die boom er met de hand uitgehaald !
  Mn dochter had ook zo'n mega boom in dr tuin maar die hebben ze met een kraantje weg laten halen en afvoeren was zo gebeurd.het kostte wat dat dan weer wel .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige creatie Elly! Je hebt het weer zo mooi gemaakt.
  Je man is druk in zijn vakantie. Lijkt meer op werken ;-) Maar dan heb je het voor de winter allemaal klaar denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je doosje is geweldig mooi, vind het model erg leuk maar het oppimpen een dingetje, jij slaagt daar natuurlijk weer in op jouw eigen knappe manier….oooo die Gizmo liet jullie schrikken,oef!!! Gelukkig viel het achteraf mee, was hij gestoken, arm dier zeg!!
  Knap en zwaar werk van je man en dan met dit warme weer, was eigenlijk niet te doen zo….
  En dan je arme dochter, echt wel heel veel nare dingen tegelijk, wat jammer zeg…snap dat jij daar wakker van ligt…zucht….Houd je haaks Elly xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank jullie wel allemaal XX
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel mooi doosje. Jullie zijn druk bezig met het warme weer! Hè wat balen voor je dochter en logisch dat je je daar zorgen over maakt!
  Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er prachtig uit!!
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schitterend doosje Elly
  Heerlijk he dat knutselen!
  Je man vermaakt zich ook zo te zien!
  O wat vervelend jullie gizmo, maar gelukkig ook weer opgelost, ons Saartje had ook last van haar pootje, ze had een ingegroeid pluk haar tussen de voetkussentjes en haar nagel was te lang, maar we hebben alles zelf weer kunnen oplossen
  Fijne dag liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen