Volgers

zondag 23 juli 2023

Feest

Goedemiddag,

Hier wat foto's van de geweldige dag die we afgelopen vrijdag gehad hebben.

Spannend wat het weer ging doen, toen ze in de make-up zat en de haren werden gedaan, kwamen er even een flinke bui uit...en dat was spannend want dan mogen ze niet buiten trouwen.

Maar de goden waren hun echt goed gegund, na 3 uur, begon het op te klaren en de zon kwam goed door tegen half 4 en was het super heerlijk, het hele feest is het droog en zonnig geweest.

Ik moet zeggen je hart loopt echt over als je hun ziet en hoe alles zo perfect en mooi geregeld is, ze zou zelf een weddingplanner kunnen zijn, echt top.




Dit was de eerste blik, mijn man zag zijn dochter voor het eerst, en hij brak...echt het was zo'n emotionele dag, onze jongste dochter zei ik ben echt een emotioneel wrak vandaag. En zaterdag had ik het er nog moeilijk mee..

Het feest waar het gegeven werd is in een prive huis, Shannon komt daar al een aantal jaar en haar man die komt er al vanaf zijn jeugd, dus is echt ook thuis daar. Maar door deze familie hebben hun elkaar ook leren kennen, dus alles is dubbel speciaal. Was Shannon haar compagnon, en dit prachtige huis staat nu te koop. Maar zo lief dat ze hier alles mochten doen.


De nichtjes van haar man waren de bruidsmeisjes, die zagen ook zo mooi en strooiden de rozenblaadjes.


Hier even met zn allen op het bankje. 


En de champagne mocht open, ipv taart hadden we een champagne toost.


En nu weet ik waarom ze een tijdje terug om onze trouwalbum vroeg...ze wilde een soortgelijke foto laten maken van hun net zoals wij vroeger stonden. En dat is zeker goed geluk, maar wel zoveel mooier! Hoe lief is dat dat ze hieraan denken, met dit intikken krijg ik het weer dat ik moet slikken.



En met alle vrouwen van mijn kant op de foto, mijn dochters, mijn zus die naast me staat en onze schoonzus. Deze foto is even uitvergroot van die fotoboot.



Ze hadden een fotoboot, en dat is helemaal leuk, ik ben er wel een aantal op geweest, er komen dan 2 uitdraaien uit, en eentje moest je dan ophangen daar. Dus ik heb hier nog niet alles. Is leuk even gek doen toch.

Ja ik kan blijven kijken naar de foto's, en de fotograaf had al een heleboel toegestuurd via een link, Shannon had een krantje laten maken met hele leuke weetjes over hunzelf en waarom deze dag en alles. En daar stond ook een QR op zodat iedereen een sneak van de foto;s konden zien, nou een sneak, het was een hele grote sneak, dus ben nu benieuwd naar de rest.

Jullie hebben nu een beetje mee kunnen kijken hoe het bruidspaar eruit zag, voor mij waren ze natuurlijk de allermooiste, maar dat is je eigen kind altijd he..hihihi effe opscheppen.

Groetjes,

Elly

fb pagina:





 

13 opmerkingen:

  1. Oh Elly....wat een mooi bruidspaar.....prachtige foto's van zo te lezen een prachtige dag....van harte gefeliciteerd.
    Ja dat gevoel he....echt kippenvel, ze zien er heel mooi uit!
    Lieve groetjes en fijn dat je dit met ons wilde delen....geniet nog lekker na van alles!
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een feest! Geweldig zeg! En wat zien ze er mooi en stralend uit! Ik weet nog dat een collega tegen me zei dat ik niet meteen de dag erna de nachtdienst in moest gaan, omdat je tijd nodig hebt om na te genieten. EN dat was zo, toen onze Annebeth met haar Jeroen trouwde. Ik had gelukkig vakantie na die tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh Elly, wat een pracht van een bruidspaar.
    En hoe leuk is dat, dat ze dezelfde foto maakte als jullie toendertijd!
    Fijn dat het een geslaagde dag was.
    Onze jongste dochter gaat ook trouwen in september. Ze hebben al 2 kindjes van 1 en 3 en die mogen dan de trouwringen geven. Dat is ook 'n heel leuk vooruitzicht. Benieuwd of de kleintjes zich dan ook aan het protocol houden haha. We gaan het zien;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo te zien is het een hele mooie dag geweest en zo mooi die zelfde foto als van jullie trouwdag. Wat fijn dat het weer goed was tijdens dit bijzondere feest.
    Lekker nagenieten met z'n allen en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een mooi paartje en fijn dat alles zoo goed verlopen is.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie foto's Elly. En wat een mooi bruidspaar. Kan me voorstellen dat je nog aan het nagenieten bent.
    Lijkt me heel bijzonder als je eigen kinderen gaan trouwen.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat mooi allemaal een schitterende dag dus ,van harte gefeliciteerd !

    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige foto's, Elly
    Julliezo trots op je dochter!
    Wat een leuk feest hebben jullie gehad, oja van harte gefeliciteerd!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ooooo wat een schitterende dag Elly!
    Ik heb de foto’s stuk voor stuk vergroot bekeken en wat een prachtig stel….en wat bofte is dat het weer zo mooi werd zeg,superfijn!
    Hier gaan jullie nog lang van nagenieten 💖

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Elly

    Super mooie foto`s van deze mooie speciale dag .
    Lekker nagenieten hoor
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Sorry voor de late reactie , maar wat een prachtig stel en is toch wel bijzonder hoor zo'n dag.
    Leuke foto's te zien. gelukkig was het weer jullie goed gezind .Nu lekker nagenieten van alles.
    Kijk ook regelmatig de foto's terug.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een prachtige dag met een gouden randje. En wat een geluk dat het allemaal goed is gekomen met het weer. Mooie foto's van een stralend bruidspaar!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen