Volgers

donderdag 19 oktober 2023

Workshop

Goedemorgen,

laatst was ik zoals sommige weten met mijn oudste dochter op pad geweest voor een paspop. 

En ze was ook geslaagd, en gisteren kon ze haar trouwjurk ook afhalen bij de stomerij dus nu hangt de jurk aan de paspop en kan ik het jullie hier laten zien.

En morgenavond staat er nog wat leuks op het programma, dan ga ik met beiden dochters een workshop glas in lood doen, dit had ik voor mijn verjaardag gekregen, en het is ook nog eens hier in dorp. Wist niet eens dat dit er was bij ons, ze heeft want wij lopen daar zeer vaak voorbij niks voor het huis staan waarop wijst dat ze workshop doet.


Uit dit mochten we kiezen, een libelle, vlinder, bloem, hartje of een engel, wij hebben met zn drietjes voor hetzelfde gekozen en gaat een libelle worden. Jullie gaan hier zeker nog het resultaat van zien en horen hoe het geweest is.

En dan hier het trouwjurk aan de paspop.



Zoals je ziet wilde ze geen standaard paspop, ik vind het wel heel mooi zo. Heb de jurk zo aan de pop nog niet in het echt gezien, haar jurk was ook nog gerepareerd want had ze een gat in getrapt toen, ben ik ook wel benieuwd hoe het gemaakt is. Maar ze kan zo weer genieten van haar jurk en sieraden.

Ik ben deze ochtend vrij, herfstvakantie vandaar dat ik nu even achter de pc zit, en straks een wandeling ga maken voordat ik vanmiddag nog aan de slag ga bij die man waar we ons huis van gekocht hebben, het gaat hem allemaal niet zo lekker, wel sneu. Dan is hij toch blij dat je even langs komt, ander praatje en wat leven in huis (en lawaai hihi vd stofzuiger).

Ik wens jullie een fijne dag vandaag,
groetjes,

Elly



 

13 opmerkingen:

  1. Wauw, prachtige pop en wat een mooie jurk.
    Zo kan jullie dochter er nog lang van (na)genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een prachtige paspop de jurk staat er mooi op en gaaf zo'n workshop Elly, geniet ervan

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een prachtige jurk waar ze op deze manier nog lang van kunnen genieten. Altijd leuker dan dat zo'n prachtige jurk in de doos bewaren.
    Succes met de leuke workshop en bij die meneer waar je wat gaat poetsen.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een mooie paspop zo komt de jurk wel mooi uit
    veel plezier bij de workshop
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dat is erg mooi zo de trouwjurk op de paspop.
    fijne wandeling en poetsmiddag...
    gr Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O wauw wat een gave paspop en die jurk komt er heel mooi op uit. Wat gaaf dat jullie die workshop gaan doen en die libelle is erg mooi. Ik ben benieuwd naar het resultaat Elly. Wij nemen gewoon weer hardhouten kozijnen, ik houd nogal van eens een ander kleurtje erop en dat gaat niet zo goed bij kunststof.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel gaaf die paspop, mijn jurk ligt nog steeds in de doos. En wat gaaf zo`n workshop heel veel plezier. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lijkt me een hele leuke workshop Elly. Veel plezier gewenst! En wat 'n gave paspop is dat, mooi zo in dat zwart met die witte jurk!
    Fijne dag nog vandaag.
    GROET, Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat hangt de jurk mooi op de paspop Elly!
    En wat gaaf de workshop met je dochters....likt me heel erg leuk!
    Groetjes en succes,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Inderdaad las ik toen dat jullie geslaagd waren voor de pop en wat mooi om hem nu aangekleed en wel te zien, gaaf hoor!
    Lijkt me echt leuk zo’n cursus glas-in-lood, jullie maakten alvast een mooie keuze en ik ben heel benieuwd naar het resultaat van jullie xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk herfstvakantie, geniet er van, en de paspop is prachtig, net als de jurk. Mooie herinnering zo. Ben erg benieuwd naar je libelle straks. Leuk een workshop bij een glazenier.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Elly, wat een mooie paspop! Echt super met de jurk erop. Goed idee om hem zo te bewaren. De mijne hangt gewoon in mijn kast!
    De workshop lijkt me heel gaaf. Je laat de resultaten wel zien, neem ik aan. Ben er benieuwd naar! Geniet nog van het staartje van de vakantie. Wij komende week!

    BeantwoordenVerwijderen