Volgers

zondag 25 augustus 2019

Turkije...

Goedenavond,

Heb hier wat foto's die ik jullie wilde laten zien van onze vakantie in Turkije.

Zijn er maar een paar, want heb er gewoon teveel, en het uitzoeken alleen al was super moeilijk.

Jee wat is dat ineens voorbij gevlogen, had er best tegenop gezien...zolang geleden dat ik gevlogen had meer dan 15 jaar, dus vond het best eng en ook om zover van huis te zijn.
Ons lief Gizmootje voor het eerst uit logeren bij een vriendin van me, maar die heeft het daar ook heel goed gehad.


Ik zat wel bij het raam, wilde wel graag wat zien, anders was het net of ik constant in een attractie  zat, waar ik al niet tegen kon, maar het ging redelijk.


En natuurlijk moesten er familie foto's gemaakt worden, hier ben ik mijn jongste dochter.Deze met mijn oudste dochter net voordat de zon onder ging, zo mooi effect.Hihi ik voel me echt al klein worden bij hun.En een totaal plaatje met de gehele aanhang.


De entree van het hotel. 


Ons vertrek voor een weekje.Uitzicht vanaf ons balkon.

En smorgens rond half 9 gingen we al lekker bij het zwembad liggen,
 tot zolang de schaduw daar was.


Wij zaten met zn allen ook dicht bij elkaar, wij zaten links net voor de paal afslaan, mn oudste dochter zat rechts, en de jongste daarboven recht vooruit.
Ieder lekker zn eigen prive, en met af en toe een kat die vertoefde op het bankje buiten.
Wat me wel opviel dat er ontzettend veel zwerfkatten rondlopen door heel Turkije, op elk hoekje staat er wel een bakje met water en brokjes.
Ook grote zwerfhonden zag je regelmatig.

We zijn ook een dagje naar Efes geweest. Een antieke stad, De Hadrianus tempel, Celciusbibliotheek en een theater voor 24.000 personen.
Was heel indrukwekkend, wel ontzettend heet hebben we het gehad, maar blij dat we deze dagtocht gedaan hebben.En een dagje naar Kos hebben we ook gedaan, dat was heerlijk op de boot.
En ik vond Griekenland erg ontspannend, je kon heerlijk rondsnuffelen in de winkelstraatjes, wat in Bordrum totaal niet was, daar werd je op een gegeven moment gewoon gek van.
Als ze ons nu rustig laten kijken, dan heb je meer kans dat we iets kopen dan dat ze je bijna naar binnen trekken.

Hier de douane in Griekenland Kos, jeetje wat een toestand was dat...zat maar 1 persoon in dat hokje, daar hebben we zeker een uur gestaan in de hitte.

Gewoon een mooi straatje in Kos.

En door Bodrum zelf hebben we ook vaak rondgelopen, veel klimwerk ook daar.
We zijn naar het theater daar gelopen en kwamen we dit onderweg tegen:

Lijkt hier niet, maar dit straatje was zeer stijl.Leuk toch al deze pepers aan een lijntje.


Deze windmolens zagen we vanuit ons hotel...daar wilden we ook dus heen, mijn man wilde eerst te voet, maar ik zei het is zo warm en net iets te ver.
Dus een taxi erheen genomen.
Er werd ons al gezegd dat het niks is daar, maar we wilden het gewoon echt zien, idd het stelde niks voor, het waaide enorm daar boven, wat wel lekker was.
En stinken in die molens, daar werden de behoeftes gedaan van zwervers denk, want toen we bij eentje gingen kijken pakte hij net zn spullen bij elkaar en liep toen weg.

Maar de uitzicht over Bodrum was specatulair, en zagen we waar de luxere resorts zaten en waar meer water activiteiten werden gedaan, was mooi te zien vanaf boven.

Ons resort was heerlijk rustig, voelde niet als ernorm aan, dus ons zeer goed bevallen.Hier nog 1 molen waarvan wat wieken aanzitten.
Dus voor 15 euro op en neer gereden met de taxi, en kregen wij geen spijt dat we dit niet gezien hadden.

Ook hadden mijn man en ik een Hamman genomen, eerst wilde ik niet, maar dit was ook een fijne ervaring. Volgende dag nog meer gebroken en spieren die pijn deden hahaha.

We hebben een zeer leuke vakantie gehad, met leuke herinneringen nu voor ons 30 jarig huwelijksdag.
Dat pakken ze ons niet meer af.
Groetjes,

Elly

fb pagina:7 opmerkingen:

 1. Mooi en ja kijken kijken en niet kopen denken ze in Turkeijen dus voor je het in de gaten hebt zit je ergens binnen. Maar prachtige foto s.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ciela. Ja daar staan we om bekend idd. Maar er zijn ook overal dezelfde winkels dus logisch dat je verder gaat kijken toch ;)
   Groetjes Elly

   Verwijderen
 2. Prachtige foto's van een mooie reis Elly en net wat je zegt, dit nemen ze je niet meer af. Hele mooie herinneringen voor allemaal :) Voor het 40-jarig huwelijk naar Kos? ;p
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Miranda, hahaha dat zou kunnen idd. Maar de tijd hoeft niet zo hard te gaan voor mij.
   Groetjes Elly

   Verwijderen
 3. Mooie foto's Elly. Fijn dat jullie zo hebben genoten!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's Elly. Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad met elkaar.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen