Volgers

maandag 4 april 2022

Sleutels

 Goedemorgen,

afgelopen vrijdag was het zover, de sleuteloverdracht, we werden om 08:00 uur in ons oude huis verwacht voor een inspectie..en het viel me allemaal wel mee.

De nieuwe bewoners hadden er zoveel zin in! Gaf een fijn gevoel.


En wij hadden zoveel mooi weer gehad tijdens onze verhuis, stonden we op lag er sneeuw, maar gelukkig niet zoveel als dat er verwacht werd. Ik zei nog, is het huis zo netjes achtergelaten moeten we straks met vieze voeten naar binnen.


Vanuit het keukenraam in het nieuwe huis.


En deze vanuit de keuken uit het oude huis, samen genomen op dezelfde ochtend, ach heerlijk zeiden we, deze tuin is zo netjes, we hadden bij het nieuwe nog zoveel te doen.


Ik weet niet of ik deze foto al had laten zien, deze kregen we van onze oude buurvrouw, ze komen veel bij de Efteling, weet dat ik sleutelhangers spaar en vond deze zo toepasselijk met de sleutel eraan.
Ook voor de buren had ik nog een kleinigheidje die ik later die ochtend even kwam afgeven:



Bij Intratuin hebben ze zoveel leuke attenties, ik dacht ipv een bos bloemen geef ik iets wat langer blijft, een kaars en de deksel kon je zelf uitzoeken welke je wilde hebben erop.
Daarbij nog een eigen creatie natuurlijk, want dat zijn ze ook gewend van mij. Ze vond het zo leuk, ze zei ik vind bloemen zo zonde van het geld..(ha zo denken wij ook) en dit zet ik de badkamer zei ze, heerlijk. Dus dit kon ik ook weer afvinken.


Deze mooie kaarten zijn ook nog binnen gekomen van Wilma en Martha, dank jullie wel, ze zijn heel mooi. We hebben echt zoveel kaarten al gehad, zo leuk. Kan ze straks gaan ophangen in mijn hobbykamer, daar hebben we dit weekend ook nog nieuwe borden opgehangen, wel 3 stuks...kan er nog eentje bij of ik dat ga doen weet ik nog niet, zag wel dat ze de bakjes niet meer hadden die ik aan mijn bord nog had..nu zijn ze allemaal doorschijnend of gekleurd, vind dat wel jammer.


Wel gezellig dat dit hangt, kan het weer vol gepropt worden hihih, maar wel handig.


Van mijn vriendin kregen we een mandje vol met heerlijke dingen, kaas, worstjes, borrelnootjes, chocolade, wijn, brie, noem maar op. Zo lekker en lief ook, daar hebben we dit weekend al wat van genomen natuurlijk gezellig voor de tv.


Ook zijn we zaterdagmiddag nog op pad geweest voor lampen, voor de woonkamer voor, keuken, wandlampen voor de hal en plafond daar, en voor de slaapkamer, ja was even een uitgave, maar we waren wel in 1 keer geslaagd.
Alleen zie je me hier aan de verf, dit hout kleurde niet bij onze meubels, dus ging ik aan de slag met greywash, beetje zwart er nog bij, 3 keer eroverheen geweest met een doekje en het zag eruit zoals we het wilde hebben. Anders hadden we gewoon steigerhout gepakt ervoor, maar deze was eigenlijk echt wat we al wilden, dus nu het gelukt is scheelt het weer werk voor mijn man.


En dit is het dan, lijkt klein zo, nu nog wachten op onze gordijnen en dan is het eigenlijk wel af, onze vloerkleed is afgelopen week ook binnen gekomen.

Onze oudste dochter kwam gisterochtend nog gezellig langs, en had deze mooie plant bij omdat ze nog niks gegeven had zei ze, wij zeiden we zijn al blij dat jullie geholpen hebben met de verhuis, we hoeven daar niks voor te hebben. Ze zei deze is mooi voor in de serre, ze ging erheen en ging het gelijk wat gezelliger maken. We hadden nog een restje kunstgras over wat op het balkon bij onze jongste dochter ligt en die gebruikte ze als kleed.


Hier moeten de kozijnen (voormalig vogelkooi) nog goed geverfd worden, maar dat zijn mooie zomerse klussen. Net zoals het tuinhuisje willen we van het bruine af.



Hierna zijn we de garage met zn tweetjes nog gaan opruimen, en dat ziet er nu ook uit zoals het hoort te zijn, echt een thuis.

Toen ze wegging was ik nog een beetje in de tuin bezig, want vond het heerlijk in het zonnetje als je zo bezig was, ja we hebben nog genoeg te doen, vandaag komt onze dochter thuis van een paar dagen Zweden, die zal ook wel opkijken en ook haar slaapkamer die nu echt helemaal af is.

Zo jullie zijn weer op de hoogte, nu nog proberen mijn blog weer te gaan vullen met mijn creaties. Manlief is vandaag weer gaan werken, en ik wilde ook proberen weer in een ritme te gaan komen, alhoewel in deze straat de stroom weg kan vallen tussen 10 en 12 uur en as vrijdag ook.

Dus ga snel wat doen,

Vele groetjes,

Elly

fb pagina:

























32 opmerkingen:

  1. Weer een mijlpaal afgesloten Elly, toch een vreemd gevoel hè?!
    Jullie zitten er al netjes bij hoor en zo leuk de serre met de mooie plant van jullie dochter. Wow wat heb je een mooie hobbykamer! Fijn dat je mijn kaartje ontvangen hebt, gelukkig het goede adres Hihi. Ik had alleen je postcode maar met wat speurwerk op je blogje en google streetvieuw is het goed gegaan. Lieve groetjes xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heel vreemd, en vandaag was mijn eerste alleen thuisdag hier...mn schoonmaakdag, en moet je zeggen hij beviel nog goed ook! Goed speurwerk verricht! Anders had je gewoon effe moeten mailen hoor.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  2. Nu is alles afgehandeld met jullie vorige woning, de huidige is bijna klaar altijd fijn. De lamp ziet er heel mooi uit, leuk cadeau voor de buurvrouw kaart is heel mooi. Gezellige hobby kamer om nieuwe creaties in te maken. Prachtige plant ik heb hem hier aan het kweken 2 plantjes staan er nu. Succes met alles wat je wil doen vandaag xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, ben nu weer een blogrondje aan het doen, was net even mee naar Ikea met een vriendin we wilden beiden nog wat bakjes bijhebben.
      O leuk dat je ook zo'n plant heb, hopend kan ik hem in leven houden. Heb geen groene vingers.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  3. Weer een gezellige post Elly en wat hebben jullie veel gedaan. Geeft een goed gevoel dat de overdracht naar wens is verlopen en dat de nieuwe bewoners ook erg blij zijn.
    De lamp is heel goed gelukt en ziet er prachtig uit.
    Heerlijk in de serre zitten, wat een luxe toch.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, ja nu nog beter weer, maar mag niet klagen want we hebben top weer gehad met de verhuizing.
      De serre zal nog wel gezellig worden met de lange avonden.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  4. Wat een werk hebben jullie verzet, Elly
    Maar het resultaat is supermooi!
    Jullie zitten mooi te wonen!
    Ha ik zie dat mijn kaartje uiteindelijk toch is aangekomen, gelukkig maar!
    Fijne dag, liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, jazeker heb ik je kaartje, had nog niet eerder tijd om het erop te zetten.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  5. Ha Elly, mooi geschreven en fijn dat alles goed is verlopen. Nu de draad weer oppakken en voor je het weet zit je bij de Kerstboom, 😉 en lijkt alles een beetje gewend en huiselijk.Dat het maar snel een warm nestje gaat worden en keert de rust snel terug.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, nou de kerstboom hihhi mag nog wel even wegblijven maar idd het gaat al zo snel allemaal.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  6. Nou zeg jullie hebben hard gewerkt, het ziet er al heel erg "af" uit.
    Wat gezellig, de serre en wat een mooie plant.
    Kijk eens bij Wibra naar de bakjes voor aan je rek, want misschien hebben ze daar iets wat past, ik zag afgelopen week dat ze daar een heleboel opruim spulletjes verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je en voor je tip, houden we in de gaten.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  7. Wat een gezellige post om te lezen Elly. Fijn dat je weer lekker aan de knutsel kan in je mooie hobbyruimte.
    Fijne dag,
    Groetjes Renate

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dsnk je, ja kruip er vanavond weer in.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  8. dat ziet er allemaal weer super uit Elly, en je hobby kamer ziet er super uit.
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat alles goed is gegaan met de sleuteloverdracht. Het ziet er heel gezellig uit in jullie nieuwe huis en nu maar lekker hiervan genieten! De lamp is mooi geworden!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je weer een extra gezellige post vandaag Elly. En wat wonen jullie prachtig! Nu is het dan toch echt definitief afgewikkeld met het 'oude' huis. Je hebt iets moois voor de buurvrouw gedaan, inclusief de mooie kaart en je hebt een superlief dekseltje uitgezocht... Fijn dat jullie het meeste nu achter de rug hebben, dan kun je weer 'n beetje bijkomen én gaan settelen. Heerlijk, in zo'n mooi, nieuw huis. VEEL GELUK EN VOORSPOED GEWENST!!
    En een fijne dag.
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, ja hopend vele mooie jaren hier.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  11. Je hebt met een goed gevoel je oude huis achter gelaten. Heel attent om de buren ook te bedanken. Goed gedaan met de lamp, de serre wordt vast heel mooi.
    Groetjes
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo te zien hebben jullie een prachtige grote tuin en een gezellige serre! Je oude tuin ziet er trouwens ook super leuk en groot uit, die van mij is een postzegel!
    Veel geluk en plezier in jullie nieuwe woning!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha een postzegel. Ja klein was het niet, en deze erg groot.
      Groetjes Elly

      Verwijderen
  13. Wat een gezellige post vandaag hier, leuk om te lezen dat jullie je plekje al een beetje gevonden hebben...
    Heel veel woonplezier in jullie's nieuwe paleisje.
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat fijn dat nu alles afgehandeld is en nu echt gaan genieten van jullie nieuwe huis. Een mooie overkapping hebben jullie. Dat wordt van de zomer daar heerlijk vertoeven.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat fijn dat alles nu afgewerkt is Elly. Jullie zijn goed verwend en ook jij bent aan het verwennen geweest. Wat is die overkapping gezellig, daar worden vast mooie uurtjes in doorgebracht. Heel veel geluk en woonplezier in jullie mooie nieuwe woning.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow wat een schitterende serre! En wat hebben jullie het gezellig ingericht! Puur genieten in het nieuwe huis lijkt me.

    Leuk die kleine attenties voor de nieuwe bewoners!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat is het mooi geworden! Fijn om (bijna) alles weer op z'n plek te hebben en gewoon weer te kunnen genieten van je huisje.

    BeantwoordenVerwijderen