Volgers

woensdag 14 december 2022

Update hobbykamer

Hoi hoi,

vorige week maandag heb ik mijn hobbykamer leeggehaald...dacht eerst jeetje waar begin ik, maar het was nu toch iets relaxter leeghalen als toen met de verhuizing. 


Hier nog even hoe het is met de vloerbedekking.


En leegruimen maar. Er zijn wel wat dingetjes weggegooid of naar een vriendin gegaan. Maar het echt uitzoeken doe ik liever tijdens het inruimen dan heb ik daar wat meer de tijd voor.


En hier zie je het verschil, de dag erna was ik begonnen met de bruine plintjes in de grondverf aan het zetten. De plinten onderin die worden vervangen door nieuwe, dus daar hoefde ik niks aan te doen.
Mijn lange tafel die kon niet uit de ruimte gehaald worden, dan moesten we alles uit elkaar halen, de kastjes zitten eraan vast. Dus met de vloer leggen zetten we hem wel iedere keer wat opzij, dat had mijn man met het bed van onze dochter en zijn eigen bureau toen ook gedaan en dat was te doen.


Ook heb ik besloten deze ruimte straks anders in te delen, dat ik toch tegen de schuine kant ga zitten met mijn bureau, en de kast tegen de rechte muur want waar dus eerst het  bureau stond de grote vakkenkast te plaatsen met de andere vakkenkast erbovenop.
Ik denk dat dit iets rustiger oogt als voorheen, en aan die schuine wand heb je natuurlijk niet veel.

Ik zal nog een keertje met grondverf over die plinten moeten gaan, en dan gaat manlief het plafond en de muren witten. Natuurlijk eerst de gaten die er al zaten dicht maken en een enkele scheur repareren.

Velen zeiden al waarom hebben jullie dit niet gedaan voordat je erin trok, wij hebben met de verhuizing de hobbykamer en waar het kantoor is vol gezet met dozen en mijn hobbymateriaal. En hadden niet gedacht al zo snel een nieuwe vloer te gaan leggen. Het is dat mijn man niet stil kan zitten en buiten niet fijn is daar iets te doen, zijn we nu al gestart en natuurlijk dat we een mooie vloer al zagen, 
Het had ook gemakkelijker geweest toen onze dochter in het buitenland zat maar soms loopt gewoon iets zoals het loopt.

Ik ben wel benieuwd hoe het eruit komt te zien als het klaar is, maar nog even geduld.



En toen ik dit bericht maakte vorige week wist ik niet dat we ofwel mijn man zo snel zou gaan, afgelopen zaterdagavond hebben we de meubels erin gezet, en kon ik gaan inruimen daar ben ik zondag dan ook mee verder gegaan, en wat ben ik blij met deze nieuwe indeling. De kamer lijkt zoveel groter..in het begin was het echt rommelig. Was zondagavond zelfs al begonnen met een kaartje te maken..en ja moeten we weer wennen waar alles staat en ligt. De foto's volgen natuurlijk nog want ik gok dat jullie het wel willen zien...deze laatste alinea heb ik getypt op 12 december. Gewoon binnen een week zat ik in mijn hobbykamer. Plinten en lampen en andere kleine dingen moeten nog gedaan worden, maar dat doet hij allemaal liefst tegelijk, hij zei dan kan ik in 1 keer door met die plinten.

Groetjes,

Elly

fb pagina:





 

13 opmerkingen:

  1. Harde werkers zijn jullie gaat heel mooi worden. Denk ook dat het goed is om op de schuine kant je bureau neer te zetten heb ik ook, een kast past toch niet. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie blijven dus ook maar doorgaan, maat het knapt meteen al op, alleen de plinten in de grondverf en het lijkt al héél anders.
    Nu alles fris en schoon en weer lekker knutselen.
    1 Ding scheelt..... je was nog niet zo gewend aan de verhuizing en de indeling van je nieuwe kamer, dus zoeken naar spullen moest je toch al en nu heb je ook meteen kunnen beslissen dat je de kamer helemaal anders wilde inrichten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Woow Elly
    Wat zijn jullie harde werkers zeg en wat is dat snel gebeurt, fijn dat je alweer kunt knutselen, ben benieuwd hoe het eindresultaat is!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt een flinke update Elly, over je hobbykamer. En wat is het snel gegaan! Wel fijn, je hebt het dan toch maar gehad inclusief een andere indeling! Nu de laatste dingen nog...
    Mooie dag verder.
    GROET, Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het lijkt me een goed idee om je tafel te plaatsen aan de schuine kant, heb je ook daglicht door je dakraam. Ben benieuwd naar de vloer,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. nou ben heel benieuwd naar je vloer en de inrichting,

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat jullie de kamer zo snel klaar hebben. Ben benieuwd hoe het er uit ziet!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja.... jullie zijn echt snel! Ik ben natuurlijk wel benieuwd naar de foto's dat begrijp je wel!
    Bedankt voor je kaartje met de tag! Heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dank jullie wel, dat daglicht, heb ik heel weinig aan daar, dit is een kleine inham, een koekoek dacht ik dat ze dacht noemen. Maar nu nog even geduld..
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gaat het toch allemaal snel bij jullie,een harde werker dat mannetje van jou Elly….het word schitterend,wat een paleisje krijg jij xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jemig Elly wat is het snel gegaan.... binnen een week. Heerlijk hoor zo'n handige man die van aanpoten weet. Jij zit trouwens volgens mij ook nooit stil.... mooi duo 😁.

    Ik wil je graag bedanken voor je prachtige kerstkaart die net in de brievenbus plofte. Dankjewel voor je kaart én je lieve woorden. Waardeer ik zeer!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. leuk hoor zo'n nieuwe kamer. Even wennen waar alles staat maar dat gaat gauw genoeg. bedankt voor je mooie Kerstkaart!
    groetjes Marga

    BeantwoordenVerwijderen