Volgers

vrijdag 3 september 2021

Moodboard

Goedemorgen,

zoals de meeste weten gaan wij verhuizen volgend jaar en in onze vakantie zijn we daar het in de eerste week slecht weer was wat inspiratie op gaan doen, voor keuken en badkamer.

Was nog leuk ook, alsof we weer helemaal opnieuw begonnen terug in de tijd hihihi.

Maar daarintegen voor de keuken vonden we het wel ontzettend moeilijk. We zagen niks van yes dat is het, en het blijkt dat we zo dicht mogelijk bij onze eigen keuken wilden blijven qua houtstijl en kleur. Het blad zal wel anders worden en ook de handgrepen enzo, want we willen wel voor iets anders maar niet teveel. Dus hadden we veel boeken meegenomen/gekregen en ben ik aan het knippen geweest en daar een moodboard zoals ze zeggen in mijn planner gemaakt.

De pagina's had ik al een hele tijd terug gemaakt en hier laten zien, ziet er wel rommelig uit zo op de foto, maar vind het in het echt wel mee vallen.

Dus we gaan voor hout weer en voor zwarte apparatuur en strakkere handgrepen. De keuken weten we nog niet wanneer we dat gaan doen, de afdak buiten staat op de 1ste plaats en denk daarna de badkamer boven want die is zeer gedateerd en basic. Beneden de badkamer heeft een bad en een douche en dubbele wasbakken, ook niet onze smaak, maar wel dat we er zeker nog lang mee door kunnen, niks moet zeg maar op de beneden verdieping.



We willen voor een losstaand bad en een wastafel zo'n bakje.
Ook lijkt het ons leuk wat je bij het bad ziet die deur, maar dan beneden, ik zei tegen mijn man, die kun je hobbyen in de garage..oeps hij heeft altijd wel wat te doen daar straks.


En deze pagina hebben jullie ook al eerder gezien, maar laatst vroegen er een paar dat ze benieuwd waren naar onze nieuwe huis.
De bovenste foto heb ik van internet geplukt en de onderste wel zelf gemaakt.

En de hobbykamer ja die wil ik ook helemaal netjes en mooi hebben, maar eerst zal ik het gewoon moeten doen met de meubels die we van hier nog meenemen..alles op zn tijd merken jullie wel.

En gister kwam de taxateur nog door onze huis voor de kopers van ons eigen huis, en dan zijn we wel klaar met vreemden over de vloer.

Groetjes,

Elly

fb pagina:

 

19 opmerkingen:

  1. Jij hebt ideeen genoeg voor het andere huis Elly,....zal vast goed komen!
    je hebt mooie pagina's gemaakt....heel naturel met deze tinten....mooi!
    Ook je kaart hieronder is prachtig....leuk model is het he!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om zo met je nieuwe huis bezig te zijn.
    En je kan het natuurrijk helemaal van jezelf maken.
    Het ziet er mooi uit, het nieuwe huis.
    Succes en geniet maar gewoon nog even verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat jullie ook lekker de tijd hebben om plannen te maken Elly, het ziet er allemaal gaaf uit xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuk idee om een moodboard voor je planner te maken van je eigen keuken hoe het moet gaan worden fijn toch als je alles op je gemak kan uit zoeken en in te delen
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk idee om de foto's zo te verwerken in een planner Elly!
    Grotevplannen hebben jullie, leuk!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk om zo een moodboard te maken. Succes met alles uitzoeken. Liefs, Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er goed uit!
    Veel plezier met uitzoeken.
    Fijn weekend, liefs Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lijkt me heerlijk om weer te plannen hoe je het graag zou willen zien, en jullie hebben nog even lees ik. Veel plezier met uitzoeken plannen.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke pagina's heb je gemaakt en dit blijft natuurlijk erg leuk om er mee bezig te zijn. Leuk al die inspiratie om later op terug te kijken.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen